Kurk & Go op Catharinamarkt Eindhoven

Kurk & Go staat geregeld op markten en beurzen. Zo zijn wij elke zaterdag te vinden op de Catharinamarkt op het Catharinaplein in Eindhoven. Hier kunt u onze tassen, portemonnees, sierraden en accessoires zelf aanschouwen. U zult verstelt staan van de mooie kwaliteit. Wanneer u onze producten nog niet eerder hebt aanschouwd zal de toepassing van deze originele Portugese kurk u verrassen.

Hebt u vragen? Stel ze ons gerust

in verband met de coronavirus en ze aanraden thuis te blijven is de catharinamarkt zaterdags afgelast voor even

Jaarmarkt oss 25 oktober

leuke braderie in oss op 25 oktober  

van 11 tot 17 staan we er voor het eerst in oss maar eens moet de eerste keer zijn toch? hoop jullie er allemaal te zien???

Jaarmarkt in Drimmelen 14 juni 

leuke jaarmarkt in drimmelen op14 juni  voor het eerst dit jaar gaan we weer eens wat nieuws uit proberen ook hier zijn jullie van harte welkom tussen 11- 17 uur zie ik jullie????

Meise mert 30 mei 2021

deze is afgelast dit jaar ivb met corona en is  verzet naar volgend jaar 30 mei 2021 en dan zijn we er weer

zoals afgelopen 2 jaar was dit een hele gezellige markt in geldrop groot en sfeervol ook dit jaar gaat kurk&go er heen dus jullie zijn weer van harte welkom.

Jaarmarkt lieshout 1 juni

ook deze is voor mij nieuw maar we gaan er weer voor tussen 11 en 17 uur hoop ik weer heel veel leuke mensen te mogen ontmoeten ben jij die persoon???

Jaarmarkt rucphen 21 juni

In het mooie dorpje rucphen is dit jaar weer een leuke jaarmarkt en ook kurk&go is dit jaar aanwezig jullie ook???? tussen 11 en 17 uur zijn jullie van harte welkom.

Natuurmarkt t’loo 28 juni

4 jaar geleden mijn eerste braderie ooit hier begonnen en elk jaar blijven ze mij verbazen top geweldig gezellige natuurmarkt met heel veel leuke spullen en ook wij zijn weer van de partij tussen 12 en 17 uur staan we weer paraat.

jaarmarkt odiliapeel 12 juli

Jaarmarkt in een leuk dorpje waar ik voor het eerst kom te staan maar we maken er ook deze dag een leuk feestje van tussen 11 en 17 uur

Jaarmarkt baarschot 19 juli

leuke jaarmarkt gezellige mensen en goede sfeer en ook wij staan er weer tussen 11 en 17 uur hoop jullie er allemaal te zien..

Toeristendagen eersel

op  30 juli 6 aug en 13 aug

Net als afgelopen 2 jaar gaat kurk&go dit jaar op deze 3 donderdagen weer naar de toeristendagen. ook dan hoop ik weer vele bekende maar ook nieuwe mensen te zien elke donderdag tussen 11 en 17 uur sta ik er jullie ook??

Jaarmarkt molenschot 26 juli

Voor het eerst dit jaar maar wie weer niet voor het laatst leuke jaarmarkt in molenschot tussen 11 en 17 uur hoop jullie daar allemaal te zien?

Jaarmarkt reusel 9 aug

Net als afgelopen jaar sta ik er weer op een hele leuke gezellige jaarmarkt in reusel tussen 11 en 17 uur misschien tot dan????

Jaarmarkt Oudenbosch 16 aug

leuke jaarmarkt in leuke plaatsje oudenbosch tussen 11 en 17 uur ik hoop jullie daar tegen te komen dan kunnen we er een leuke dag van maken?

Jaarmarkt Mierlo-hout 30 aug

leuke jaarmarkt tussen 11 en 17 uur en kurk&go is ook weer precent dus we maken er weer een leuke dag van.

Jaarmarkt Zundert 6 sept

laatste maand voor de winterstop voor braderieen sta ik deze datum in zundert tussen 11 en 17 uur dus sla je slag nu het nog kan

jaarmarkt Goirle 13 sept

Leuke jaarmarkt tussen 11 en 17 uur en ook kurk&go is hier van de party ik hoop jullie er toch allemaal te zien.

american vintage market nederweert 20 sept

nou hier heb ik nou erg veel zin in deze markt dus ik hoop jullie ook we maken er in iedergeval een leuke gezellige dag van 

Jaarmarkt Best 27 sept

mijn ena laatste braderie dit jaar en dan hebben we alleen nog de catharinamarkt zaterdags maar ook in deze markt heb ik nu al erg veel zin jullie ook?

Natuurmarkt Eersel 4 oktober

lest voor best zeggen ze nou dat kan je wel zeggen. leuke sfeervolle natuurmarkt waar het altijd heel gezellig is kom jij dit jaar met mij afsluiten??