Kurk & Go op Catharinamarkt Eindhoven

Kurk & Go staat geregeld op markten en beurzen. Zo zijn wij elke zaterdag te vinden op de Catharinamarkt op het Catharinaplein in Eindhoven. Hier kunt u onze tassen, portemonnees, sierraden en accessoires zelf aanschouwen. U zult verstelt staan van de mooie kwaliteit. Wanneer u onze producten nog niet eerder hebt aanschouwd zal de toepassing van deze originele Portugese kurk u verrassen.

Hebt u vragen? Stel ze ons gerust

in verband met de coronavirus en ze aanraden thuis te blijven is de catharinamarkt zaterdags afgelast voor even

Jaarmarkt oss 25 oktober

leuke braderie in oss op 25 oktober  

van 11 tot 17 staan we er voor het eerst in oss maar eens moet de eerste keer zijn toch? hoop jullie er allemaal te zien???

Meise mert 30 mei 2021

deze is afgelast dit jaar ivb met corona en is  verzet naar volgend jaar 30 mei 2021 en dan zijn we er weer

zoals afgelopen 2 jaar was dit een hele gezellige markt in geldrop groot en sfeervol ook dit jaar gaat kurk&go er heen dus jullie zijn weer van harte welkom.

jaarmarkt Goirle 13 sept

Leuke jaarmarkt tussen 11 en 17 uur en ook kurk&go is hier van de party ik hoop jullie er toch allemaal te zien.

american vintage market nederweert 20 sept

nou hier heb ik nou erg veel zin in deze markt dus ik hoop jullie ook we maken er in iedergeval een leuke gezellige dag van 

Jaarmarkt Best 27 sept

mijn ena laatste braderie dit jaar en dan hebben we alleen nog de catharinamarkt zaterdags maar ook in deze markt heb ik nu al erg veel zin jullie ook?

Natuurmarkt Eersel 4 oktober

lest voor best zeggen ze nou dat kan je wel zeggen. leuke sfeervolle natuurmarkt waar het altijd heel gezellig is kom jij dit jaar met mij afsluiten??