WEEKMARKTEN

 

Kurk & Go op Weekmarkt te WEERT

Kurk & Go staat elke zaterdag in het mooie plaatsje weert. tussen 9 en 16 uur staan wij weer midden in het centrum voor u klaar. wilt u lekker winkelen en genieten die dag? kom gerust langs. Ook Geuroase is hierbij aanwezig met de lekkerste wasparfum

Kurk & Go op Weekmarkt te Valkenswaard

Kurk & Go staat elke donderdag in mijn geboorteplaats Valkenswaard. midden op de plein met allemaal andere leuke kraampjes. dus schroom niet om langs te komen tussen 9 en 17 uur staan wij voor u klaar.

BRADERIEEEN EN JAARMARKTEN

Het jaar 2023 is weer begonnen en dit jaar gaan we weer knallen. hou de website goed in de gaten zodat u ziet waar we staan. want we zijn weer aan het boeken en plannen geslagen. en jullie zijn van harte welkom.

 

PAASFESTIJN IN DRUNEN

10 april 2023 Drunen

leuke braderie waar vele leuke kraampjes staan waaronder wij. dus met pasen hoef jij je niet te vervelen. komen jullie gezellig langs?

BRADERIE DONGEN

16 april 2023 dongen

we mogen weer gezellig naar dongen voor een hele leuke braderie. dus verveel jij je of ben je op zoek naar ons? we zullen er zijn.

BRADERIE ARCEN

23 april 2023 arcen

voor de eerste keer maar eens moet de eerste keer zijn toch? leuke braderie in arcen. dus verveel jij je? je bent van harte welkom.

KONINGSMARKT TILBURG

27 april 2023 tilburg

voor de tweede keer op een leuke braderie in tilburg op koningsdag en die dag gaan we vieren dus vier je het met ons mee? er zijn 2 braderieen 1 in centrum en een er buiten. wij staan niet in centrum maar op die andere.

HEMELSE SFEREN

18 mei 2023 Valkenswaard

zoals elke donderdag staat kurk&go in valkenswaard op de weekmarkt. Maar mag deze donderdag toevallig tegelijk hemelvaart zijn en er een hele leuke braderie bij zijn. Daar moet kurk&go toch ook aanwezig zijn?? dus kom gerust gezellig langs en proef de hemelse sferen die dag.

BRADERIE GOIRLE

21 mei 2023 goirle

leuke braderie deze mooie zondag in Goirle. waar ook Kurk&Go en Geuroase weer van de partij is dus komen jullie lekker gezellig langs? dan maken we er een gezellige dag van.

MEISE MERT

28 mei 2023 Geldrop

Zoals elk jaar en ook in het jaar 2023 staat Kurk&go in het mooie plaatsje Geldrop. Deze keer zal geuroase met onze heerlijke wasparfum ook aanwezig zijn. Heb je niks te doen tussen 11 en 17 uur is het in Geldrop te doen

BAKEL

4 juni 2023 bakel

leuke braderie in bakel en wij als kurk&go en geuroase van de partij zijn dus laat je zien we zullen je versteld laten staan wat er allemaal gemaakt kan worden van kurk en wat voor heerlijke geuren we hebben van de wasparfum

ZUNDERT

11 juni 2023 zundert

weer een leuke braderie waar je lekker kan genieten. ook wij als kurk&Go en geuroase  zijn hier van de partij.

RUCPHEN

18 juni 2023 rucphen

voor mij de eerste keer hier maar misschien niet de laatste keer. dus kom gezellig langs en maak er een mooie dag van als je ons komt bezoeken dan kunnen wij als kurk&Go en geuroase jou heerlijk versteld laten staan.

NATUURMARKT HET LOO

25 juni 2023 bergeijk het loo

zoals elk jaar staan wij hier weer voor u klaar op de leukste natuurmarkt die er maar zijn kan. ik kom hier nu voor de 5e keer en elke keer is het feest dus kom jij ook weer?