Hostesses/hosts

De Gooische Meiden beschikt over een selectief bestand met stijlvolle hostesses die inzetbaar zijn op ieder evenement. Onze hostesses laten altijd een onvergetelijke indruk achter en zorgen voor een persoonlijk, professioneel en warm ontvangst. De Gooische Meiden doen echter meer dan alleen hostessenwerk.

Doordat onze hostesses minimaal HBO+ zijn opgeleid kunnen zij optioneel fungeren als volwaardig extern commercieel personeel, zo kunnen zij naast hapjes en drankjes serveren ook leads genereren, salesgesprekken voeren en het boegbeeld zijn van uw organisatie op iedere beurs of event.

Cateringmedewerkers & Cocktailshakers

Onze horecatoppers zijn inzetbaar op verschillende (privé)evenementen, zoals een walking dinner, (bedrijfs)borrel, receptie of tijdens uw feestavond. Met een proactieve houding en een sprankelende glimlach zal ons personeel ervoor zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Bij De Gooische Meiden wordt het personeel geselecteerd op basis van hun kennis en ervaring. Of het nu gaat om het schenken van wijnen, tappen van bier, shaken van cocktails of het uitserveren van plates, het is ons doel om van uw evenement een groot succes te maken.

Promotiemedewerkers

Heeft u hulp nodig bij het promoten en/of het onder de aandacht brengen van uw merk of product? Onze promotiedames trekken niet alleen de aandacht met hun representatieve verschijning, maar zorgen met een proactieve houding en op vriendelijke wijze ervoor dat uw product of merk bij niemand zal ontgaan.

In overleg zullen wij zorgen voor de perfecte styling en visagie om het plaatje meer dan compleet te maken.

 

Samenwerkingen

De Gooische Meiden staat altijd open voor (nieuwe) samenwerkingen. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met ons op via info@degooischemeiden.nl.